Organization of Romanian Americans
"Quote"

Misiunea Noastra

 

Scopul  nostru este ca Organizatia Romanilor din America (“ORA”) sa fie recunoscuta ca organizatie Internationala, dedicata sa promoveze si sa protejeze interesele romanilor si comunitatii romane din Statele Unite.

 

In a ne atinge scopurile “ORA” are intentia de a se ghida dupa urmatoarele principii.

 

Unitate :   Imbratisam diversitatea ca si element esential in felul in care vom opera ca sa creem  un   mediu fara divizari religioase, etnice sau politice.

 

Respect:   Fiecare membru este tratat cu demnitate, cu cel mai inalt respect si recunoaste  egalitatea tuturor membrilor.

 

Integritate:  Presupune onestitatea si deschiderea tuturor functiilor si relatiilor, nu numai in cadrul organizatiei noastre, dar si cu toti colaboratorii.

 

Pasiune:   Presupune devotament, demnitate, agresivitate in tot ceea ce intreprindem la un inalt standard de calitate pentru sustinerea, apararea si sprijinirea romanilor si comunitatii noastre.

 

Egalitate:   Presupune sa alegem membri dedicati care sa inteleaga ca aceasta organizatie este in totalitate a comunitttii romane si ne evidentiaza pe noi ca romani.