Organization of Romanian Americans
"Quote"

Despre Noi

 

Organizatia Romanilor Americani - O.R.A. s-a format in aprilie 2008 ca si o corporatie publica  non-profit in statul  California,  avand ca scopuri promovarea  intereselor romanilor si a comunitatii noastre din  Statele Unite, precum si prezentarea istoriei, arta si cultura romaneasca, bucataria traditionala si realizarile compatriotilor nostri in domeniul stiintific si tehnologic atat pentru romanii din zona Sacramento cat si pentru americanii in mijlocul carora ne-am asezat si ne desfasuram activitatea .

 

De-alungul anilor, nenumarati reprezentanti ai comunitatii romanesti au exprimat nevoia si dorinta pentru o organizatie dinamica care sa apere cu pasiune interesele comunitatii noastre. De aceea , un grup de romani entuziasti, cu ajutorul unor prieteni de alte nationalitati  si-au asumat responsabilitatea  crearii  acestei organizatii si asezarea fundatiei pentru viitorul ei succes .

 

ORA isi propune sa dezvolte  relatii de cooperare  reciproca  astfel ca toti cei implicati sa beneficieze de succesul acestei organizatii care doreste sa stea ferma pe principiile de unitate, respect, integritate si pasiune in crearea unui mediu de profesionalism pentru atingerea scopurilor noastre.

 

In vederea atingerii acestor scopuri,  ORA cheama pe toti cei care impartasesc aceste valori si au dorinta de a servi la inaintarea pozitiei comunitatii romanesti in  Statele Unite sa ne contacteze si sa se implice ca aceasta  organizatie sa fie un succes de neegalat .